NH Gent Sint Pieters

Gent, Oost-Vlaanderen, België

Gent

NH Gent St Pieters

Superior kamer

Superior kamer

Superior kamer

Gent

Gent

NH Gent St Pieters

Gent

Gent

Kasseienstraatjes, echte “Neuzekes” en Kwak Bier binnen handbereik in prachtig Gent

Het voordeel van een citytrip in Gent? Alles is dichtbij. Een verblijf in NH Gent Sint Pieters betekent dat je de wagen gerust mag laten staan op de parking van het hotel. Vanaf station Gent-Sint-Pieters Station neem je een tram naar het centrum of wandel je langs authentieke kasseibaantjes en middeleeuwse steegjes naar het dichtbijgelegen centrum. Geniet van een weekendje weg en laat de Lazy Sunday beginnen na een fantastische nacht op de nieuwe matrassen van NH Hotel en het verzorgde ontbijtbuffet met krokante croissants en versgeperst sinaasappelsap.

Bewonder de mooie Korenmarkt en de nog mooiere Graslei en Korenlei. Shoppen doe je in de autovrije Veldstraat en de Langemunt. Proef van de beste “neuzekes” (typisch snoepgoed) van Gent aan de Groentemarkt en neem een kijkje in het verleden in het Gravensteen. Een unieke aanrader is het mooie, moderne gebouw van het Design Museum; achter een 18e-eeuwse façade vind je hier art deco, art nouveau en retro designmeubelen.

Perfect voor
City trip Gastronomie Landschap Winkelen Bezienswaardigheden

Highlights

  • Cultureel Gent ontdekken en een theaterstuk of concert meepikken
  • Het Lam Gods van de gebroeders Van Eyck bewonderen
  • Toprestaurants, galerieën en musea bezoeken, op loopafstand van het hotel

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.