NH Gent Belfort

Gent, België

Superior kamer

Superior kamer

NH Gent Belfort

NH Gent Belfort

Superior kamer

NH Gent Belfort

Chic 4*-hotel in Gent

Gent werd door Lonely Planet omschreven als ‘het best bewaarde geheim van Europa’ - en met al het moois dat hier te zien valt is het inderdaad een wonder als je hier niet eerder bent geweest. Met een verblijf in een luxe viersterrenhotel in het hart van de stad is dit de ideale kans om het architecturale feest dat Gent is eens uitgebreid te gaan ontdekken. NH Gent Belfort Hotel ligt direct naast één van de historische parels van de stad, het oude stadhuis met daarnaast een keur aan andere bezienswaardigheden op een stap en een sprong van je vandaan. Zo vind je het Toreken, de vrijdagmarkt, de Sint-Niklaaskerk en de Sint-Baafskathedraal op nog geen vijf minuten lopen van het hotel.

Na de culturele uitstapjes is het tijd voor ultieme ontspanning, en geen betere plek daarvoor dan het hotel, dat niet voor niets een TripAdvisor Certificaat van Uitmuntendheid heeft mogen ontvangen. Een ruime Superior kamer voorziet je van alle gemakken op reis, in de sauna van het hotel komen de vermoeide benen tot rust, waarna je hernieuwde energie op doet met een bourgondische maaltijd in hotelrestaurant Van Artevelde. Een Belgisch biertje in het hotel of tijdens een gezellige kroegentocht is de perfecte afsluiter van de dag.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.