NH Collection Milano President

Milaan, Italië

Superior kamer

Superior kamer

Vlak bij de Duomo di Milano

Midden in het hart van de modehoofdstad van Italië ligt het NH Collection Milano President, een fraai vijfsterrenhotel. Plof hier neer op luxe bedden na een lange dag struinen door het bruisende Milaan. Laat je uitgebreid verwennen met heerlijke Milanese gerechten in het hotelrestaurant. De volgende ochtend ben je weer helemaal uitgerust en na een cappuccino en uitgebreid ontbijt, klaar om Milaan verder te ontdekken.

Vlak bij het hotel ligt de beroemde Duomo di Milano. Er omheen zitten talloze boetieks van ‘s werelds bekendste modeontwerpers. Vanaf hier dwaal je op je gemak door smalle straatjes of wandel je een van de vele mooie kerken binnen, zoals de Santa Maria delle Grazie. Ontspan tijdens een uitgebreide lunch, met een goed glas Italiaanse wijn en een dampend bord 'risotto milanese', de lokale specialiteit.

Highlights

  • Bezoek absolute hoogtepunten zoals de Duomo di Milano en Galleria Vittorio Emanuele II
  • Geniet van ambachtelijk Italiaans ijs in de schilderachtige buurt Navigli
  • Spot de mooiste streetart en alternatieve boetiekjes van Milaan in de wijk Leoncavallo

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.