NH Berlin Kurfürstendamm

Berlijn, Duitsland

Berlijn

NH Berlin Kurfürstendamm

NH Berlin Kurfürstendamm

NH Berlin Kurfürstendamm

Standaard kamer

Standaard kamer

Standaard kamer

Berlijn

NH Berlin Kurfürstendamm

NH Berlin Kurfürstendamm

Junior suite

Junior suite

NH Berlin Kurfürstendamm

Berlijn

Modern hotel in trendy Berlijn, op een steenworp afstand van de Ku’damm en Slot Charlottenburg, incl. ontbijt & parkeerplaats

“Een bijna heilige plek,” noemde David Bowie Berlijn toen hij er in de jaren ’70 neerstreek en met zijn ‘Berlin Trilogy’ één van zijn meest productieve muzikale periodes beleefde. Nu, ruim 40 jaar later, is het Berlijn van Bowie bruisender, innovatiever en geliefder dan ooit.

Het moderne NH Berlin Kurfürstendamm is gelegen in een sfeervolle zijstraat van de levendige Kurfürstendamm (of, volgens de locals: Ku’damm). Na uw ontbijt, dat bestaat uit ontbijtgranen, yoghurt, fruit, verse sappen en Semmel (de Berlijnse benaming voor “broodjes“), slentert u er onder het genot van een Kaffee of Glühwein to go langs exclusieve modehuizen, spectaculaire art-nouveauvilla’s, literaire cafés en het prachtige Theater des Westens. De rest van de stad verkent u comfortabel per fiets (te huur bij het hotel) of per U-Bahn, die zich op slechts vier minuten lopen van het NH Berlin Kurfürstendamm bevindt. Brengt u bijvoorbeeld eens een bezoek aan de voormalige luchthaven Flughafen Berlin-Tempelhof die inmiddels fungeert als populair stadspark of neem deel aan een wedstrijd wie-telt-de-meeste-graffiti?

De overwinning viert u in de sfeervolle Alexander Bar, die met zijn donkerhouten meubilair en uitstekende wijn- en cocktailkaart tot in de late uurtjes bruist en swingt. Geen heilige plek, maar wel een hele gezellige. 

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.