Movie Park

TravelBird is stiekem ook fan van Spongebob. Kom op, met het hele gezin naar Movie Park!

Aanbiedingen

Kies een vertrekdatum
2 aanbiedingen
Wat te doen dit weekend? Een beetje voor de tv hangen en een kaskraker meepikken? Of toch maar op stap gaan en wilde avonturen beleven in een leuk attractiepark? Dankzij Movie Park Germany hoef je nooit meer te kiezen!

Zeesponsen met een outfit die ze misschien wel van AC/DC geleend hebben en pizza-etende reuzenschildpadden, je zou denken dat je ze enkel op televisie ziet en niet zozeer in het echte leven. Maar dan had je geen rekening gehouden met die ene magische plaats in Europa. Ginds, net over de Duitse grens lonkt het enige echte Movie Park! Tussen de idyllische plaatsjes Essen en Münster ontmoet je al je favoriete helden, van Dora de rekenkampioene tot Sid de luiaard uit Ice Age, allemaal tekenen ze present. Bovendien beleef je hier de gekste avonturen. Je bestrijdt losgeslagen zombies, vlucht voor een kolkende stroom lava en kruipt in de huid van een stoere stuntman. Kicks krijg je in overvloed op de razendsnelle roetsjbanen. Een overkop meer of minder, daar maalt niemand om, zolang je maar lekker veel kriebels in je buik hebt! Echte waaghalzen voelen zich dan ook in hun element in dit avontuurlijke attractiepark. Maar ook rustige mensen staan in de rij bij Movie Park tickets in de aanslag. Iedereen staat te popelen van ongeduld om het kleurrijke domein te betreden. Dat mag geen verrassing heten, want je beleeft er een topdag voor jong en oud! En dan, omstreeks 10.00 uur is het zover... Het park opent de deuren, de rij begint te schuiven en in een mum van tijd sta je bij je favoriete attractie, klaar voor een hele dag vertier!

De leukste attracties

Zelfs als je een selectie maakt van alleen de állerleukste attracties van Movie Park, heb je zeker nog een hele dag nodig om ze allemaal te doen. Welke topper prijkt bovenaan jouw lijstje?

Te land, ter zee of in de lucht! De attracties van Movie Park zijn niet alleen leuk, maar ook ontzettend divers. Op ontdekking!

Laten we beginnen met een vrij rustige attractie, ideaal voor wie met kleinere kinderen het pretpark bezoekt. Wat dacht je van een reddingsactie in het oerwoud met een coole jeep? Je gids in de jungle is Diego, de neef van pientere Dora. Wanneer je het oerwoud verlaat, spring je meteen in je jetski. De Pier Patrol kan jouw hulp immers best gebruiken. En ook de brandweer moet uit de brand geholpen worden. Letterlijk dan, want bij Rescue 112 ben jij de held van de dag die een brandend huis blust. En omdat watergevechten nu eenmaal bijzonder leuk zijn, ga je nog een laatste keer spetteren bij de Spongebob Splash Bash. Wie spuit jij helemaal nat? Mama? Papa? Of toch maar Patrick de maffe zeester? Als iedereen flink natgemaakt is, kan misschien de stap gezet worden naar de iets stoerdere attracties die het label "gemiddeld" meekregen. Klaar voor je eerste roetsjbaan? Ga dan mee op missie naar Mars! 3...2...1... en je schiet de ruimte in. Zal je ooit weer veilig met je voetjes op de aarde staan? Spanning verzekerd in deze knotsgekke attractie. Wil je even bekomen? Dan kan je een film kijken, namelijk Ice Age - No Time For Nuts. Maar wees op je hoede, dit is een film in 4D, dus niet zomaar het eerste beste rustmomentje voor de tv. Movie Park Duitsland trakteert je op een film waarvan je gaat daveren in je stoel. Een unieke ervaring! Is je innerlijke wetenschapper geprikkeld bij het zien van al die fascinerende IJstijdbeelden? Dan kan je zelf op expeditie gaan in het Ice Age Adventure. Manni, Sid en Scrat leren je alles over de periode dat de hele aardbol bedekt was met een dikke laag ijs. En wie bijleren echt fun vindt, treedt vervolgens de Lost Temple binnen. Deze dino-expeditie zal je voor de rest van je leven bijblijven. Raaaw!

Dan ben je klaar voor het echte werk: de "extreme" attracties. Met een naam als "Bermuda Triangle - Alien Encounter" is het nog niet echt duidelijk welk kwaad je precies gaat trotseren, maar het voorspelt alleszins niet veel goeds. Het begint allemaal met een onschuldige ontdekkingsreis in de binnenkant van een vulkaan. Maar terwijl je eigenlijk verwacht magma, stenen en lava te zien, beland je in een geheim laboratorium. Je voelt je niet op je gemak wanneer je omringd bent door laserstralen, robots en lugubere machines. Door de dichte mist is het bovendien erg moeilijk om te zien wat er rondom je gebeurt. En dan loopt het pas helemaal mis, de vulkaan barst uit. Lava en aliens overal! Hoe zal je ooit ontkomen, dat ontdek je tijdens je bezoek. Kan je na dit avontuur geen vulkanen meer zien? Ga dan rondjes draaien in de Crazy Surfer of in de Fairy World Spin. Het klinkt braver dan dat het voelt! De dag afsluiten doe je met de leukste waterattractie van het park: Dora's Big River Adventure. Jong en oud genieten met volle teugen van deze heerlijke waterrit.

Wie neem je mee?

Een bezoek brengen aan Movie Park Germany doe je niet zomaar met iedereen, maar enkel met mensen om wie je écht om geeft!

Met het gezin, met je beste vrienden, met neefjes, nichtjes, oma en opa? Alles is mogelijk voor een uitje naar Movie Park. Het juiste gezelschap uitkiezen is essentieel voor de totaalbelevenis van dit geanimeerde attractiepark.

Qualitytime is het beste geschenk in de wereld! En geen betere plaats om samen qualitytime te hebben dan in een knotsgek attractiepark als Movie Park. Hier ga je samen overkop, eet je samen een ijsje en kijk je samen naar de avonturen van Scrat de eekhoorn in de 4D-cinema. Met wie wil jij op pad? Met je partner en lieftallige kindjes? Of breid je de club liever uit met oma en opa? Grote families vinden het tof om nog eens met broer of zus en hun kinderen af te spreken. Hoe meer zielen hoe meer vreugd! Plezier is immers het enige ding in de wereld dat groter wordt wanneer je het deelt. Als je met zo'n groot gezelschap reist, is het bovendien ook aan te raden om in een hotel in de buurt te logeren. Zo kan je twee dagen in het pretpark spenderen, zodat iedereen zeker voldoende tijd heeft gehad om al zijn of haar favoriete attracties te doen. Of het is ook leuk om naast een bezoek aan het park een andere activiteit in het wondermooie Duitsland te doen. Een natuurwandeling of korte citytrip, je kan het allemaal combineren met je pretparkbezoek. En het staat nergens geschreven dat dit een familiepark is. Ook met je vrienden is dit een gigantisch leuke belevenis. Want geef toe, je bent nooit te oud om plezier te maken! En wie droomt er heimelijk niet van om in een nostalgische bui Patrick de zeester de overladen met knuffels...

Wat steek je in je koffer?

Een bezoek aan Movie Park Germany met nachtje in een hotel betekent natuurlijk dubbele pret! Maar wat neem je dan allemaal mee? Enige voorbereiding is vereist!

Dankzij dit handige lijstje vergeet je helemaal niets in te pakken voor je volgende Movie Park hotel-combo!
  • Sportieve schoenen: hoewel je soms even kan verpozen in de 4D-cinema, moet je het grootste deel van de dag toch rondwandelen tussen je favoriete attracties en sta je ook zo nu en dan even in de rij. Een stevig paar sportschoenen is dus het perfecte schoeisel voor je bezoek aan het attractiepark. Je voeten zullen je dankbaar zijn!

  • De Movie Park tickets die je bij TravelBird boekte: zonder tickets geraak je het park natuurlijk niet binnen. Zorg er dus voor dat je de juiste voucher zeker bijhebt, anders mis je een hele hoop plezier! Krijg je de tickets pas in het hotel? Zorg dan dat je de juiste hoteldocumenten bijhebt.

  • Fotocamera: een essentieel gegeven als je al je tekenfilmhelden gaat ontmoeten. De herinneringen aan je bezoek wil je immers voor de rest van je leven koesteren.

  • Een k-way: in Duitsland durft het immers wel eens te regenen, maar laat dat de pret niet bederven! Met een goede regenjas kan je nog steeds het park zonder problemen verkennen.

  • Zonnecrème en petje: anderzijds kan in Duitsland de zon ook hoog aan de hemel stralen. In dat geval zou het zonde zijn om van dit heerlijke uitje terug te keren met zonnebrand of een zonneslag. Neem dus zeker je voorzorgen.

  • Je favoriete Spongebobpyjama: zo geniet je 's nachts in je bed nog een beetje na van een waanzinnige dag in het attractiepark.

  • Je goed humeur: wie goedgemutst het park bezoekt, beleeft pas écht de tijd van z'n leven!

Kunnen we je helpen? Vind antwoorden op de meest gestelde vragen of neem contact met ons op.
Ga naar helpcenter