Monroc Hotel

Monroc Hotel, Commezzadura, Trentino-Alto Adige, Italië

Monroc Hotel

Natuurpark Adamello Brenta

Cor Junior suite

Cor Junior suite

Val di Sole

Natuurpark Adamello Brenta

Roc Comfort kamer

Roc Comfort kamer

Roc Comfort kamer

Val di Sole

Monroc Hotel

Val di Sole

Val di Sole

Monroc Hotel

Monroc Hotel

Monroc Hotel

Monroc Hotel

Jacuzzi

Wellness

Wellness

Wellness

Pittoresk bergverblijf in de vallei van Val di Sole in Noord-Italië met wellness en korting op een skipas, o.b.v. halfpension & meer

Avontuur, recreatie, ontspanning en fantastische natuur... Heel af en toe mag een mens best wel eens het allerbeste van een vakantie verwachten. Monroc Hotel is dan ook niet zómaar een vakantiebestemming. Het charmante hotel, in chalet-stijl met houten balkonnetjes en schuine daken, ligt tussen de zonnige, groene heuvels als een plaatje op een ansichtkaart. De veelzijdigheid aan mogelijkheden en faciliteiten zorgt voor de ene verrassing na de andere. Zet een stap buiten je hotelkamer en je kunt direct van start, want de meest uiteenlopende activiteiten liggen gewoon binnen handbereik.

Binnen in Monroc Hotel draait alles om rust en genot. Het sfeervolle interieur bestaat vooral uit hout en reflecteert daarmee perfect het karakter van de omgeving. Er is een prachtig wellnessresort, een bijzonder restaurant en een gezellige loungebar. Buiten Monroc Hotel wacht de prachtige omgeving van Trentino-Alto Adige. In de winter is dit een populair skigebied, maar vaak wordt vergeten hoe magisch de natuur er in de zomer uitziet. Grasvelden, groene loofbomen en op de achtergrond de massieve bergen. Een heerlijke zomerbries en een grasspriet in de mondhoek, en het leven is voor een moment als een droom.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.