Miramare e Castello

Ischia, Italië

Classic kamer

5*-hotel nabij Golf van Napels

Het exclusieve hotel Miramare e Castello ligt direct aan de Golf van Napels en biedt panoramische uitzichten over de azuurblauwe zee en het imposante Aragonese Kasteel dat dateert uit de tijd van de Romeinen. Of je nu kiest voor een ontspannen middag aan het parelwitte privéstrand of in de jacuzzi op het zonovergoten dakterras: de zee is altijd te horen, zien en ruiken. Dineren doe je in het vooraanstaande à-la-carterestaurant La Lampara dat met veel liefde voor stijl en detail wordt gerund door chef-kok Ciro Calise en zijn vrouw Anna. La Bella Italia met een grote “B” want naast het menu dat lokale smaken combineert met een vleug exclusiviteit, is de blik over het water ook vanaf het restaurant fenomenaal.

'Isle of Romance' noemde Lorenzo Carcaterra het Italiaanse eiland Ischia in zijn alom geprezen National Geographic Traveler essay. “Het is een plek waar ik nog dagelijks aan denk en die ik nog dagelijks mis.” Direct voor het hotel meert een taxiboot aan waarmee je, geheel in Ischia-stijl, de omliggende eilanden Procida, Vivara of Capri kunt verkennen. Grote kans dat Elizabeth Taylor en Richard Burton hetzelfde deden toen ze in 1962 voor de opnames van de film Cleopatra op de ‘Isle of Romance’ waren.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.