Maxim Folies

Parijs, Frankrijk

Classic kamer

Superior kamer

Vivre Paris! Eigentijds designhotel

Zoek je een hip hotel in hartje Parijs? Kies dan voor hotel Maxim Folies in het hippe 9e arrondissement, vol met goede Franse bistro’s. Het hotel ontleent zijn naam aan het fameuze theater Folies Bergère vlakbij, waar in 1882 schilder Édouard Manet zich liet inspireren en in 1936 Josephine Baker opzien baarde met haar ondeugende dans. Sympathiek is de leeslounge waar je onder het genot van een kopje Nespresso de laatste tijdschriften kunt lezen. Wil je de buurt verkennen op de fiets? Voor het hotel kun je fietsen huren.

De locatie van Maxim Folies is meesterlijk. In een straal van twee kilometer bereik je de fijnste bezienswaardigheden van de stad. Je loopt zo Boulevard Haussmann af voor het winkelwalhalla Galeries Lafayette. Zuidelijk daarvan ligt het indrukwekkende Palais Garnier voor opera en ballet. Een wandeling richting de Seine brengt je bij de kunstschatten van het Louvre, het Palais Royal en de Jardin des Tuileries. Zin in een middag boetieks, galeries en Parijse delicatessen? Op een half uurtje lopen van je hotel ligt Le Haut Marais, waar de hippe Parisiennes shoppen en flaneren.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.