Max Brown Museum Square

Amsterdam, Nederland

Medium kamer

Medium kamer

Medium kamer

Medium kamer

Hip hotel aan het Museumplein vlakbij het Vondelpark

Max Brown Hotel Museum Square bevindt zich in het Museumkwartier, op een paar minuten lopen van het Leidseplein en van de PC Hooftstraat. Het hotel ligt op een toplocatie om de hoek van het Vondelpark en biedt charmante compacte kamers in een inspirerende, hippe setting. Van de knusse Social Space bar, waar je aanschuift voor een hapje en een drankje, tot de verfijnde Comfortable kamer. Max Brown Hotel Museum Square is meer dan een hotel, het is een centrale ontmoetingsplaats waar de lokale Amsterdammer en de (inter)nationale reiziger elkaar inspireren om "hun Amsterdam" te gaan ontdekken.   

Een stap en een sprong van je kamer vandaan sta je op het Leidseplein, waar je een keur aan cafés en restaurants vindt - of wandel door naar de chique PC Hooftstraat. Met het Museumplein om de hoek van het hotel, ontbreekt het ook niet aan kunst en cultuur, terwijl je voor wat meer luchthartig entertainment bij Holland Casino of Paradiso terecht kunt.

Perfect voor
Bezienswaardigheden Boetiekhotel Moderne inrichting Romantiek Winkelen City trip

Highlights

  • Vier de feestdagen in Amsterdam en slenter over verschillende kerstmarkten
  • Bezoek het Rijksmuseum of het Van Gogh Museum
  • Struin van boetiek naar boetiek in de Negen straatjes

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.