Mauritius: twee toplocaties op een droomeiland

Chamarel & Pointe aux Cannoniers, Mauritius

Uniek

Alleen bij ons te boeken

Nu aanbetalen Nu aanbetalen

Betaal nu aan

en de rest later

Inclusief vluchten Inclusief vluchten

De perfecte vakantie.

Mauritius

Cap Malheureux

Route (c) map created by Travellerspoint

Waterval bij Chamarel

Chalets Chamarel

Chalets Chamarel

Chalets Chamarel - Chalet

Chalets Chamarel

Chamarel

Seapoint Boutique Hotel, Pointe Aux Cannoniers

Seapoint Boutique Hotel, Pointe Aux Cannoniers

Seapoint Boutique Hotel, Pointe Aux Cannoniers

Seapoint Boutique Hotel, Pointe Aux Cannoniers - Deluxe kamer

Seapoint Boutique Hotel, Pointe Aux Cannoniers - Suite

Seapoint Boutique Hotel, Pointe Aux Cannoniers

Witte stranden, diepe jungles

Wanneer je vliegtuig een draai boven het eiland Mauritius maakt, zie je uit het raam de waanzinnige landschappen van jungles en bergen vol lava en vulkaangesteente. De hagelwitte stranden liggen aan het turquoise water van de Indische Oceaan. Zowel avonturiers als rustliefhebbers kunnen op het kleine Mauritius hun hart ophalen.

Dit eiland is perfect voor bergbeklimmen, duiken en jungletrekkings. Maar net zo goed geniet je er van massages, luier je tussen de fleurige bloemen of lig je aan een paradijselijk palmstrand. Tijdens deze reis ontdek je twee fantastische bestemmingen. Allereerst verblijf je in een traditionele chalet in de Zuid-Mauritiaanse bergen. Hier kijk je schitterend uit over het kraakheldere oceaanwater. Niet veel later bevind je je aan de noordkust in Pointe aux Cannoniers: een van de mooiste stranden in de Indische Oceaan.

Per privétransfer reis je van en naar de luchthaven, en tussen de twee bestemmingen. Je verblijft er op basis van halfpension.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.

Wat is een aanbetaling?

Uw niet-terugvorderbare aanbetaling aan Secret Escapes verzekert u van uw reis, waarna u later – maar wel voor uw vertrek – de rest van het bedrag direct aan de reisaanbieder overmaakt, zoals in de aanbieding is gecommuniceerd.

We hebben aanbiedingen die alleen op aanbetaling geboekt kunnen worden, zodat we onze leden toegang kunnen geven tot nog meer geweldige reizen, en omdat we weten dat het plannen en betalen van een reis even kan duren.

Zie voor meer informatie, onze FAQ pagina.