Magische Fly & Drive door tropisch Costa Rica

Costa Rica: San José - Puerto Viejo de Talamanca - Arenal - Monteverde - Rincón de la Vieja National Park - Manuel Antonio

Nu aanbetalen Nu aanbetalen

Betaal nu aan

en de rest later

Inclusief vluchten Inclusief vluchten

De perfecte vakantie.

Toekans, Costa Rica

Monteverde

Route van de reis (c) Created by Travellerspoint

San Jose, Costa Rica

Radisson Hotel, San José

Radisson Hotel, San José - Standaardkamer

Luiaard in Puerto Viejo

Atlantida Lodge, Puerto Viejo de Talamanca

Atlantida Lodge, Puerto Viejo de Talamanca - Kamer met tuinzicht

Puerto Viejo

Arenal vulkaan

Casa Luna Hotel & Spa, Arenal

Casa Luna Hotel & Spa, Arenal - Standaardkamer

Arenal National Park

Hotel Cipreses, Monteverde - Standaard kamer

Monteverde

Borinquen Mountain Resort & Spa, Rincon de la Vieja

Borinquen Mountain Resort & Spa, Rincon de la Vieja

Borinquen Mountain Resort & Spa, Rincon de la Vieja - Villa

Manuel Antonio

Hotel California, Manuel Antonio

Hotel California, Manuel Antonio - Garden View kamer

Arenal vulkaan

Manuel Antonio

Costa Rica: Rijk en puur

Wie aan Costa Rica denkt, denkt aan groen, groen en nog eens groen. Niet alleen letterlijk vanwege de weelderige regenwouden, maar ook duurzaamheid en milieuvriendelijkheid zijn hier aan de orde van de dag. Tijdens deze fascinerende rondreis start je in het dynamische San José waar je van de ene verbazing in de andere valt.


Na San José rijd je zuidwaarts richting het tropische Puerto Viejo De Talamanca. Vanuit hier ga je vervolgens naar Arenal waar je de beroemde vulkaan kan bewonderen. Vanuit Arenal stop je voor overnachtingen in Monteverde en het Rincon de la Vieja National Park waarna je deze ultieme vakantie afsluit in Manuel Antonio. De laatste dag verblijf je nog in San José voordat je weer huiswaarts vliegt.

Met een huurauto rijdt je langs witte stranden omzoomd met palmbomen, langs overweldigende vulkanen, van regenwoud naar regenwoud. Je logeert in prachtige lodges en milieubewuste hotels met sublieme uitzichten. Onderweg geniet je van een modderbad, duik je in de Caribische zee en zie je spectaculaire vogels vanaf metershoge hangbruggen. Proef Costa Ricaanse tapas terwijl de reggae je langzaam in hogere sferen brengt. De puurheid en ongereptheid van de natuur en cultuur is ongekend.

Perfect voor
Strand City trip Platteland Vluchten Romantiek Landschap

Highlights

  • Slenter over de centrale markt van San José langs handgemaakte muziekinstrumenten, Cubaanse sigaren, fleurige bloemen en zelfs levende dieren
  • Trek een wetsuit aan, klim op een surfplank en probeer een dagje mee te varen op de rijke golven van Puerto Viejo de Talamanca
  • Tuur met een verrekijker in de avond richting de vulkaan Arenal en je ziet misschien wel wat lava uit de krater naar beneden stromen

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.

Wat is een aanbetaling?

Uw niet-terugvorderbare aanbetaling aan Secret Escapes verzekert u van uw reis, waarna u later – maar wel voor uw vertrek – de rest van het bedrag direct aan de reisaanbieder overmaakt, zoals in de aanbieding is gecommuniceerd.

We hebben aanbiedingen die alleen op aanbetaling geboekt kunnen worden, zodat we onze leden toegang kunnen geven tot nog meer geweldige reizen, en omdat we weten dat het plannen en betalen van een reis even kan duren.

Zie voor meer informatie, onze FAQ pagina.