Magische Fly & Drive door tropisch Costa Rica

Costa Rica: San José - Cahuita - Arenal - Rincon de la Vieja - Tamarindo Beach - Monteverde - Manuel Antonio

Uniek

Alleen bij ons te boeken

Nu aanbetalen Nu aanbetalen

Betaal nu aan

en de rest later

Inclusief vluchten Inclusief vluchten

De perfecte vakantie.

Toucans, Costa Rica

Monteverde Cloud Forest Reserve

Route van de reis (c) Created by Travellerspoint

an Jose, Costa Rica

Rincon Del Valle, San José

Rincon Del Valle, San José

Cahuita

Banana Azul, Cahuita

Banana Azul, Cahuita

Banana Azul, Cahuita

Arenal Volcano

Arenal National Park

Arenal Lodge, La Fortuna De San Carlos

Arenal Lodge, La Fortuna De San Carlos

Arenal Lodge, La Fortuna De San Carlos

Rinconcito Lodge, Rincon de la Vieja.

Rinconcito Lodge, Rincon de la Vieja.

Rinconcito Lodge, Rincon de la Vieja.

Puerto Viejo

Hotel Luna Llena, Tamarindo Beach

Hotel Luna Llena, Tamarindo Beach

Monteverde, Costa Rica

Hotel Cipreses, Monteverde

Hotel California, Manuel Antonio

Hotel California, Manuel Antonio - Garden View kamer

Puerto Viejo de Talamanca

Costa Rica: Rijk en puur

Wie aan Costa Rica denkt, denkt aan groen, groen en nog eens groen. Niet alleen letterlijk vanwege de weelderige regenwouden, maar ook duurzaamheid en milieuvriendelijkheid zijn hier aan de orde van de dag. Deze reis wordt aangeboden mét en zonder excursies. Wanneer je de aanbieding met excursies boekt, is een bezoek aan Mistico Arenal Hanging Bridges Park en een tour met gids door het Manuel Antonio National Park inbegrepen. Beide excursies zijn om nooit te vergeten! Wil je meer weten? Klik dan op de 'Reisdetails' en scroll naar beneden.

Tijdens deze fascinerende rondreis start je in het dynamische San José waar je van de ene verbazing in de andere valt. Na San José rijdt je richting Arenal waar je de beroemde vulkaan kan bewonderen. Vanuit Arenal stop je voor overnachtingen in Monteverde en het Rincon de la Vieja National Park waarna je deze ultieme vakantie afsluit in Manuel Antonio. De laatste dag verblijf je nog in San José voordat je weer huiswaarts vliegt.

Met een huurauto rijd je langs witte stranden omzoomd met palmbomen, langs overweldigende vulkanen, van regenwoud naar regenwoud. Je logeert in prachtige lodges en milieubewuste hotels met sublieme uitzichten. Onderweg geniet je van een modderbad, duik je in de Caribische zee en zie je spectaculaire vogels vanaf metershoge hangbruggen. Proef Costa Ricaanse tapas terwijl de reggae je langzaam in hogere sferen brengt. De puurheid en ongereptheid van de natuur en cultuur is ongekend.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.

Wat is een aanbetaling?

Uw niet-terugvorderbare aanbetaling aan Secret Escapes verzekert u van uw reis, waarna u later – maar wel voor uw vertrek – de rest van het bedrag direct aan de reisaanbieder overmaakt, zoals in de aanbieding is gecommuniceerd.

We hebben aanbiedingen die alleen op aanbetaling geboekt kunnen worden, zodat we onze leden toegang kunnen geven tot nog meer geweldige reizen, en omdat we weten dat het plannen en betalen van een reis even kan duren.

Zie voor meer informatie, onze FAQ pagina.