Liscia Country Relais

Sant Antonio Di Gallura, Italië

Superior kamer

Superior kamer

Prachtig natuurschoon, fijne zandstranden en een heerlijke keuken in Sardinië

Ben je op zoek naar volledige ontspanning en rust? Dan is Liscia Country Relais de juiste keuze. Dit charmante hotel ligt in het dorp Sant Antonio Di Gallura, op het Italiaanse eiland Sardinië. Gelegen op een heuvel in een oase van groen, is dit de perfecte plek om aan de drukte van het dagelijkse leven te ontsnappen. Moderne kamers met eigen patio, een zwembad met schitterend uitzicht, een restaurant en een eigen zandstrand aan het meer.

In de omgeving van het hotel kun je prachtige wandel- en fietstochten maken. Bezoek het nabijgelegen park, waar je een van de oudste bomen ter wereld vindt, relax op het strand en geniet van de rijke lokale keuken.

Highlights

  • Ontspan op de droomachtige stranden van de Costa Smeralda
  • Bezoek het schitterende nationale park de Maddalena-archipel
  • Breng een bezoek aan de graftombes van de Giants' grave

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.