Lindner Congress Hotel Dusseldorf

Düsseldorf, Noordrijn-Westfalen, Duitsland

Comfort Class kamer

Comfort Class kamer

Comfort Class kamer

Comfort Class kamer

Comfort Class kamer

Smaakvol 4*-hotel op een centrale locatie

Uitgebreid winkelen, een lange wandeling langs de Rijn of je zinnen zetten op het verkennen van het historische centrum: Düsseldorf biedt het allemaal. Op een centrale plek in de wijk Lörick vind je het Lindner Congress Hotel, waar je omgeven bent door een vleugje maritieme charme de ideale uitvalsbasis vindt om de Duitse Rijnstad en omgeving te verkennen.

Van de ruime hotelkamers met fijne extra’s zoals verwarmde spiegels en een regendouche tot het smaakvolle restaurant Belle Etoile, aan comfort geen gebrek. Het volledige hotel, ingericht in een moderne stijl met maritieme accenten, nodigt uit tot volledige ontspanning - of dat nu op de kamer of in een van de sauna’s van het hotel is. Direct achter het hotel loopt een uitgebreid wandel- en joggingpad dat je langs de Rijn voert, terwijl je daarnaast ook in de moderne fitnessruimte je conditie op peil kunt houden.

Highlights

  • Ga koninklijk shoppen op de Köningsallee, in de volksmond: Kö
  • Proef de moderne en internationale keuken in hotelrestaurant Belle Etoile
  • Verken de Altstadt en Medienhafen vanuit een luxe hotel

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.