Le Plaza

Brussel, België

Le Plaza

Le Plaza

Le Plaza

Hotelrestaurant

Le Plaza

Terras

Ontbijt

Ontbijt

Ontbijt

Hotelrestaurant

Le Plaza

Deluxe kamer

Deluxe kamer

Deluxe kamer

Classic kamer

Classic kamer

Grote Markt, Brussel

Brussel

Grote Markt, Brussel

Brussel

Théâtre Varia, Brussel

Uitzonderlijke luxe en grandeur vlak bij het Brouckèreplein, incl. ontbijt

Hotel Le Plaza werd in 1928 gebouwd door de vooraanstaande architecten Alfred Hoch en Michel Polak en heeft sindsdien gasten als Brigitte Bardot, Yves Montand en Charles Trenet mogen verwelkomen. Als enige hotel van Brussel mag Le Plaza zich 'Hofleverancier' noemen: een titel die door de koning wordt toegekend aan hotels die staan voor “de hoogste standaarden en kwaliteit.” Het hotel is gebouwd in art-decostijl en heeft een zeer stijlvol en vorstelijk voorkomen. Een statige Franse gevel en een entree met loper heten je welkom. Restaurant L’Estérel is gedecoreerd met een schitterende, beschilderde koepel en glazen kroonluchters.

Het theater, dat werd gebouwd in 1931 en zich bevindt binnen de wanden van het hotel, is een echt juweel. De neobarokke fontein, het prachtige podium en de exotische decoraties maken van het theater een geliefde plek voor tentoonstellingen en romantische diners. Hotel Le Plaza ligt in het sfeervolle hart van Brussel, op slechts 10 tot 15 minuten lopen van Manneken Pis, het Belgisch Stripmuseum, het Paleis voor Schone Kunsten en de Grote Markt, met vele gezellige cafés, terrasjes en restaurants.

Goed om te weten

De kerstmarkt in Brussel is tussen 24 november en 31 december 2017 dagelijks geopend.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.