Le Petit Palais d'Aglaé

Gordes, Provence, Frankrijk

Le Petit Palais d'Aglaé

Tuin

Restaurant

Le Petit Palais d'Aglaé

Le Petit Palais d'Aglaé

Le Petit Palais d'Aglaé

Le Petit Palais d'Aglaé

Hamam

Massageruimte

Bioscoop

Restaurant

Restaurant

Restaurant

Restaurant

Ontbijtruimte

Classic kamer

Classic kamer

Classic kamer

Classic kamer

Deluxe kamer

Gordes

Avignon

Gordes

Avignon

Gordes

Gordes

Provençaalse luxe in een chique hotel met restaurant en wellness, incl. ontbijt of halfpension, VIP-onthaal, late check-uit & meer

Toen Sarah Lauferon enkele jaren geleden het Lubéron-gebied in het zuiden van Frankrijk bezocht, was ze meteen verknocht aan het dorp Gordes, aan de bergen van Lubéron en de schitterende landschappen van dit weelderige gebied. Ze besloot ter plekke dat dit de plek was waar zij een hotel zou openen en kort geleden is dat moment eindelijk aangebroken: Le Petit Palais d’Aglae is een exclusief hotel dat liefde voor de natuur combineert met duurzaamheid, en Franse charme met een tikkeltje Provençaalse decadentie.

Het hotel ligt aan de rand van het dorp Gordes, dat geroemd wordt als één van de mooiste dorpen van Frankrijk. Met 16 verschillende kamers is het kleine paleis een ware verwennerij voor alle zintuigen, van de smaakvol gekozen stofferingen tot het barokke interieur, gecombineerd met een stijlvol buitenbad dat het hele jaar door naar de gasten lonkt. Hier proef je daarnaast ook nog eens van overheerlijke culinaire creaties gemaakt met de ingrediënten uit de biologische hoteltuin, terwijl het schitterende uitzicht over Mont de Lubéron de toon van je vakantie zet. Struin door het pittoreske Gordes en ontdek het Provençaalse leven, waarna je terug in het hotel als een god in Frankrijk kunt genieten.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.