Le Meridien Grand Hotel Nuernberg

Neurenberg, Duitsland

Deluxe King kamer

Deluxe King kamer

Stijlvol 5*-hotel in Neurenberg

Het Duitse Neurenberg is een echte parel. Qua charme doet het wellicht denken aan steden zoals Praag en München, maar door het gebrek aan toeristen, voelt het regionaler en gemoedelijker. Wandel door nauwe straatjes met typische vakwerkhuizen, zondig met een lokale Bratwurst en leer meer over de rol die Neurenberg speelde tijdens de Tweede Wereldoorlog.


Het stijlvolle Le Meridien Grand Hotel Nuernberg is jouw huishaven tijdens deze trip. Het beschikt over een sauna, een imposant art deco restaurant en een elegante cocktail-bar. Je kamer ademt de sfeer van de jaren twintig met een marmeren badkuip en grote vloer-tot-plafond ramen. Vanuit het hotel wandel je binnen enkele minuten naar het oude centrum en het centraal station van de stad.

Highlights

  • Geniet van de lekkerste regionale specialiteiten en bieren in het restaurant en de bar van het hotel
  • Bezoek het Dokumentationszentrum waar je alles leert over het verloop van de Neurenbergse Processen
  • Boek een rondleiding door de ondergrondse bierkelders die tot wel vier verdiepingen diep zijn en stammen uit 1380

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.