LAZ Hotel Spa Urbain

Parijs, Frankrijk

Cosy kamer

Cosy kamer

Cosy kamer met balkon

Cosy kamer met balkon

Executive kamer

Executive kamer

Chique hotel in Parijs

Parijs is altijd een goed idee. Of je nu op zoek bent naar kunst, genadeloos wil shoppen of een romantisch weekend weg wil. Vanuit het LAZ Hotel Spa Urbain in het negende arrondissement sta je zo bij Opera Garnier en warenhuis Le Printemps of je neemt de metro naar het Louvre, waarna je een wandeling maakt langs de Seine.

Het LAZ Hotel Spa Urbain straalt luxe uit en dat zie je terug in de hotelkamers, maar ook in de chique wellnessruimte met zwembad, sauna en hamam. Voor een heerlijk ontbijtje ga je naar de lounge, waar je later op de dag kunt genieten van een glas wijn en Franse kaas. Geniet van het Franse leven.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.