2 aanbiedingen

Last Minute Drenthe

Wil je er even tussenuit zonder ver te hoeven reizen? Geniet van de natuur en de rust tijdens een actieve last minute Drenthe met TravelBird.
Bekijk meer:
Geselecteerde filters:
2 aanbiedingen
Filters Verwijder

Geniet van de natuur en kom volledig tot rust tijdens een last minute Drenthe

Wil jij even ontsnappen aan de dagelijkse drukte? Wat dacht je van een spontane trip in eigen land? Trek erop uit voor een weekendje weg Nederland en verblijf in alle rust en vrede op het platteland van Drenthe. Is rust, ontspanning en onvervuilde lucht datgene waar jij naar op zoek bent? Dan zit je met een last minute Drenthe zeker goed. Het enige lawaai dat je in Drenthe zal horen, is dat van de natuur. Fluitende vogeltjes en de wind die door de bomen suist. Eenmaal aangekomen trek je je wandelschoenen aan of stap op je fiets en dan is het tijd om de natuur in te trekken. Ga zelf op ontdekking uit en bezoek een van de nationale parken die Drenthe rijk is. Adem de frisse lucht in. Met het verkennen van het Drentse landschap blijf je urenlang zoet. Groene bossen, uitgestrekte weides en de merkwaardige hunebedden die het landschap uitstippelen. Maak snel je keuze uit het aanbod van TravelBird en beleef een onvergetelijke tijd in Drenthe.

Bezoek de verrassende bezienswaardigheden

Ontdek de eeuwenoude geschiedenis van Drenthe

Reis terug in de tijd met een bezoek aan de stad Coevorden. Deze stad was vroeger de hoofdstad van de provincie Drenthe en speelde een belangrijke rol in de verdediging van Noord-Nederland. Vandaag staat er in Coevorden nog steeds het enige kasteel van Drenthe. Als je rondwandelt of fietst langs de dorpjes Klijndijk, Odoorn, Annen of Midlaren, zie je grote stenen die op een mysterische wijze gestapeld zijn. Bezoek het Hunebedcentrum in Borger om meer te weten te komen over deze merkwaardige prehistorische grafkamers. Het grootste hunebed vind je dan ook vlak voor de deur van het centrum. In het Drents museum kom je meer te weten over de prehistorie van de streek aan de hand van archeologische vondsten en kan je ook realistische kunst bewonderen.

Hoewel Drenthe een rustige provincie is, zijn er verschillende mogelijkheden om je last minute Drenthe door te brengen. Verblijf jij het liefst in een gezellig hotel of in een luxueus kasteel? Of laat je eens volledig in de watten leggen in een wellness hotel, of verblijf op een golf resort voor de liefhebbers van de sport. Ook heeft Drenthe enkele eco hotels die het hart van de milieubewustige reiziger sneller zullen laten kloppen.

Stevige wandeltochten en fietsroutes langs de mooiste landschappen

Zoek de rust op van de natuur, plan een uitje naar de zoo, of woon een racewedstrijd bij

Als je denkt dat je je in Drenthe gaat vervelen, dat dacht je fout want er zijn tal van activiteiten die je hier kan beleven. Een verblijf middenin de natuur heeft zo zijn voordelen. De prachtige natuurgebieden in Drenthe lenen zich prima tot een fietsvakantie. Maar ook wandelliefhebbers kunnen hun hart ophalen tijdens een last minute Drenthe. Vergeet je wandelschoenen niet in te pakken want hier maak je de mooiste wandelingen tussen rustgevende fauna en flora. Hier spot je tal van vogelsoorten en als je geluk hebt soms zelfs een heideschaap of een ree. Op weg kom je ook schattige dorpjes tegen. Genieten van de rustgevende landschappen en de frisse lucht kan ook in de natuurgebieden van Drenthe. Let goed op want hier kan je Drentse heideschapen en Schotse hooglanders tegen het lijf lopen. Ben jij meer een fan van actie in de vorm van snelle motoren of auto’s? Dan moet je het TT Circuit in Asse bezoeken. Hier kan je motor- en racewedstrijden bijwonen en zelfs zelf rijden.

Wat schaft de pot?

Meergangen diners die het water in de mond doen lopen

Heb je na al dat wandelen en fietsen op je last minute Drenthe honger gekregen? Schuif dan aan tafel en geniet van een welverdiend uitgebreid diner in de brasserie van je hotel. Tegelijkertijd geniet je na van je avonturen van de dag in een rustieke sfeer met knetterend haardvuur op de achtergrond. Lijkt dit jou wel wat? Maak dan je keuze uit het aanbod en voor je het weet ben je op je volgende last minute weekend weg.

Kunnen we je helpen? Vind antwoorden op de meest gestelde vragen of neem contact met ons op.
Ga naar helpcenter