Largo Noordzee Resort Vlissingen

Vlissingen, Zeeland, Nederland

Urban villa

Largo Noordzee Resort Vlissingen

Urban villa

Urban villa

Voorbeeld eetkamer

Urban villa

Vlissingen

Zeeland

Urban villa

Urban villa

Urban villa

Zeeland

Zeeland

Urban villa

Urban villa

Urban villa

Ontspannen aan de Noordzee vanuit een luxe villa in Vlissingen, vlakbij de duinen, stad & strand, op basis van logies

Op de geboortegrond van Michiel de Ruyter kun je de immense zeeschepen bijna aanraken. De boulevards van Vlissingen zijn vernoemd naar zeehelden en je proeft het maritieme verleden nog in de kleinste details van deze stoere en robuuste stad. Struin langs de vele winkels en horecazaken, laat je languit in het zand vallen of geniet van een heerlijk lunch in een knus strandpaviljoen. Tussen zee en land is dit een unieke plek in Nederland.
 
Achter de boulevard van de Westerschelde vind je de splinternieuwe villa's van het luxe Noordzee Resort Largo City. De frisse, houten huisjes staan op het zuiden en hebben een eigen terras, waar je in alle rust kunt genieten van de prille ochtendzon. Geniet van het Zeeuwse leven en de frisse zeewind terwijl je in een riante villa even heerlijk kunt ontspannen. Ga zelf aan de slag in de moderne keuken of laat je verrassen door de vele restaurants van Vlissingen waar je verse vis en zeevruchten uit de Zeeuwse wateren kunt proeven. Zodra je de deur uitstapt ben je binnen een mum van tijd op het strand van Vlissingen en kun je even lekker uitwaaien. Sluit de dag vervolgens ontspannen af met een goed glas wijn voor een heerlijk haardvuur.

Goed om te weten

- Van maandag t/m vrijdag zijn er bouwwerkzaamheden in het vakantiepark die geluidsoverlast kunnen veroorzaken. Vanaf juni 2018 zijn de werkzaamheden hoogstwaarschijnlijk voorbij.
- De prijs van deze aanbieding is exclusief servicepakket van €150 en borg van €100 per villa. Het servicepakket bestaat uit opgemaakte bedden bij aankomst, handdoeken, theedoeken, vaatwasser, eindschoonmaak, koffie- en theepakket en een Rituals-pakket.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.