Landgoed de Holtweijde

Lattrop, Overijssel, Nederland

Landgoed de Holtweijde

Royal suite

Royal suite

Royal suite

Royal suite

Royal suite

Royal suite

Royal suite

Cottage

Cottage

Cottage

Cottage

Cottage

Cottage

Prachtig landgoed in Twente

Verscholen tussen de appel-, peren- en pruimenbomen, verspreid over dertien hectare grond, bevindt zich Landgoed de Holtweijde. Vanaf je balkon of terras kijk je uit over de weilanden, ontspan je bij een knapperend haardvuur en geniet je van ambachtelijke streekproducten. Landgoed De Holtweijde ligt aan de rand van Lattrop, een rustiek dorpje in het noordoosten van Twente, waar ongerepte natuur en agrarische grond elkaar harmonisch afwisselen. Je wandelt of fietst langs authentieke boerderijtjes, boomgaarden en verscholen zandpaden. Ben je liefhebber van kunst, breng dan een bezoek aan Ootmarsum, hét 'kunststadje van het oosten', waar je slentert door de prachtige, oude stadskern.

De Holtweijde is een particulier hotel dat geen onderdeel uitmaakt van een grote hotelketen. Een gegeven dat resulteert in een warm, persoonlijk karakter en een nauwe, betrokken band tussen eigenaren Marcel en Marlies en hun gasten. Een 'home away from home', waar het overdag knus en gezellig en 's nachts nog écht stil en donker is. Marcel en Marlies zijn fervente fietsers en pakken graag, zodra de kans zich voordoet, de racefiets om een mooie rit te maken. Ze geven je met veel plezier informatie over de mooiste fiets-, mountainbikeroutes die ze bijna allemaal zelf uitgezet hebben.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.