Traditie en harmonie op Kos

Kos-stad, Griekenland: Diamond Boutique Hotel

Nu aanbetalen Nu aanbetalen

Betaal nu aan

en de rest later

Inclusief vluchten Inclusief vluchten

De perfecte vakantie.

Diamond Boutique Hotel

Diamond Boutique Hotel

Diamond Boutique Hotel - Superior kamer

Diamond Boutique Hotel - Superior kamer

Diamond Boutique Hotel

Diamond Boutique Hotel - Standaardkamer

Diamond Boutique Hotel - Standaardkamer

Diamond Boutique Hotel - Standaardkamer

Diamond Boutique Hotel

Kalmte op het levendige Kos

Geiten en ezels zoeken in alle rust naar schaduw onder de eucalyptusbomen terwijl verderop de schildpadden net onder het wateroppervlak genieten van het zonnetje. De Griekse zon is op Kos net zo standvastig als de tradities van de inwoners. Vanuit Diamond Boutique Hotel loop je zo naar het oude centrum van Kos-stad waar de taverna’s met blauwe stoelen en geruite tafelkleden goed vertegenwoordigd zijn. Het blauwe zeewater steekt fel af tegen de witte huizen en historische kerken. In de verte liggen de vissersbootjes te dobberen om de beste vis van het eiland binnen te halen.

Highlights

  • Geniet van een magische zonsondergang in het idyllische bergdorpje Zia en wandel langs parkjes, taverna’s en een Byzantijnse kerk met bijzondere schilderingen
  • Rijd naar het indrukwekkende zoutmeer bij Tigaki en wie weet spot je een roze flamingo in de verte
  • Stap op de boot naar het Turkse Bodrum en wandel door de kleurrijke bazaar of geniet van een authentieke hamam

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.

Wat is een aanbetaling?

Uw niet-terugvorderbare aanbetaling aan Secret Escapes verzekert u van uw reis, waarna u later – maar wel voor uw vertrek – de rest van het bedrag direct aan de reisaanbieder overmaakt, zoals in de aanbieding is gecommuniceerd.

We hebben aanbiedingen die alleen op aanbetaling geboekt kunnen worden, zodat we onze leden toegang kunnen geven tot nog meer geweldige reizen, en omdat we weten dat het plannen en betalen van een reis even kan duren.

Zie voor meer informatie, onze FAQ pagina.