Kong Arthur

Kopenhagen, Denemarken

Spa Senses kamer

Scandinavische luxe in Kopenhagen

Met een citytrip naar Kopenhagen staan je gegarandeerd hippe boetiekjes, uitgebreide slentertochten door de pittoreske straten, de Tivoli-tuinen en de vele kastelen die de stad rijk is te wachten. De reis is echter pas compleet met een verblijf in het perfecte hotel en met een paar nachten in het Kong Arthur wordt aan die wens voldaan! Het hotel ligt in het hart van de stad, in een gebouw uit 1882. Deze middeleeuwse charme is in het gehele hotel terug te vinden, de rustieke details gecombineerd met moderne Scandinavische chique, knusse, uitnodigende ruimtes en prachtige hoteltuinen. Het hotel is in het bezit van de oudste spa van de stad, de Ni’mat Spa, die zich met weldadige voorzieningen en Water Temple uitstrekt over wel 850m².

Vanuit het hotel kun je snel en eenvoudig de vele bezienswaardigheden van Kopenhagen bereiken, ofwel met een korte wandeling, of een metrotocht vanuit station Nørreport. Na uitgebreid gewinkeld te hebben op Strøget, een rondje door attractiepark Tivoli of een bezoek aan het Christiansborg Palace of het Kronborg Castle uit de Renaissance, voel je je weer herboren na een paar uur in de Ni’mat spa doorgebracht te hebben. Geniet van een massage en doe daarna hernieuwde energie op in één van de drie hotelrestaurants, proevend van de Spaanse, Italiaanse of Japanse keuken.

Perfect voor
City trip Bezienswaardigheden Wellness Romantiek Winkelen Moderne inrichting

Highlights

  • In het hart van Kopenhagen logeren, op loopafstand van musea, winkels en bezienswaardigheden
  • Genieten van de luxueuze en serene atmosfeer met middeleeuwse invloeden in het gehele hotel
  • Na een leuke dag in de stad ontspannen in de Ni’Mat Spa van het hotel

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.