Leven als Griekse God op Rhodos

Kalathos, Rhodos, Griekenland: Atrium Palace Thalasso Spa Resort

Nu aanbetalen Nu aanbetalen

Betaal nu aan

en de rest later

Inclusief vluchten Inclusief vluchten

De perfecte vakantie.

Atrium Palace Thalasso Spa Resort

Acropolis in Lindos

Rhodos

Atrium Palace Thalasso Spa Resort

Atrium Palace Thalasso Spa Resort

Lindos, Rhodos

Lindos

Lindos

Atrium Palace Thalasso Spa Resort

Atrium Palace Thalasso Spa Resort

Atrium Palace Thalasso Spa Resort

Lindos strand

Atrium Palace Thalasso Spa Resort

Atrium Palace Thalasso Spa Resort

Lindos

Ontspannen paradijs aan Middellandse Zee

Alles in het Atrium Palace Thalasso Spa Resort straalt ontspanning uit. Hier kom je bij in het luxe wellnesscentrum, sla je een balletje op de tennisbaan, zwem je een van de zwembaden en droog je op met uitzicht op de watervallen in de weelderige tuin. In de avond diner je in één van de restaurants en drink je een cocktail terwijl de zon ondergaat.

Het resort ligt aan de goudgele stranden die dit deel van Rhodos kenmerken en biedt een perfecte uitvalsbasis voor een duik- of snorkeluitje. Langs de kust vind je ruige rotsen en romantische tavernes waar je lokale kazen, vleeswaren en wijn proeft. Bezoek het nabijgelegen romantische Lindos vol historische bezienswaardigheden en gezellige terrassen en geniet volop van dit eiland waar de zon altijd schijnt.

Goed om te weten:
Je kunt kiezen uit aanbiedingen waarbij transfers inbegrepen zijn of waarbij een huurauto inbegrepen is.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.

Wat is een aanbetaling?

Uw niet-terugvorderbare aanbetaling aan Secret Escapes verzekert u van uw reis, waarna u later – maar wel voor uw vertrek – de rest van het bedrag direct aan de reisaanbieder overmaakt, zoals in de aanbieding is gecommuniceerd.

We hebben aanbiedingen die alleen op aanbetaling geboekt kunnen worden, zodat we onze leden toegang kunnen geven tot nog meer geweldige reizen, en omdat we weten dat het plannen en betalen van een reis even kan duren.

Zie voor meer informatie, onze FAQ pagina.