Jaz Stuttgart

Stuttgart, Duitsland

Schloßplatz, Stuttgart

Schillerplatz, Stuttgart

Hotel Jaz Stuttgart

In-Tune kamer

In-Tune kamer

In-Tune kamer

In-Tune kamer

Hotel Jaz Stuttgart

Designhotel naast Milaneo-centrum

Van de muzikanten in de Rhythms Bar tot de moderne geluidsinstallatie op de kamer: in dit frivole designhotel in hartje Stuttgart draait alles om muziek. In de hippe lobby stuit je direct op een videoscherm met swingende jazzmusici, waarna je rondgang door het hotel je langs de fitness- en wellnessruimte (een concept dat door het hotel "relaxercise" wordt genoemd) en het biologische Swabische restaurant voert.

Vanaf een perfecte locatie aan het Milaneo-centrum wandel je zo richting het kasteel op de Schlossplatz en de boetiekjes in de Königstraße. Voor een bezoek aan de luxe auto’s in het iets verder gelegen Mercedes-Benz-museum pak je simpelweg de metro, op nog geen 300 meter van Jaz Stuttgart.

Highlights

  • Combineer een centrale locatie met een verblijf vol jazzklanken en live-muziek in Jaz Stuttgart
  • Bezoek de verbluffende musea van Mercedes-Benz en Porsche, een walhalla voor autoliefhebbers
  • Scoor de nieuwste fashion in de winkelketens en exclusieve boetiekjes van de Königstrasse

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.