Aanschouw unieke IJslandse natuurwonderen

Hafnarfjördur (nabij Reykjavik), IJsland: Hotel Vellir

Uniek

Alleen bij ons te boeken

Nu aanbetalen Nu aanbetalen

Betaal nu aan

en de rest later

Inclusief vluchten Inclusief vluchten

De perfecte vakantie.

Noorderlicht

Blue Lagoon

Walvis spotten-excursie

Gullfoss Waterval (Golden Circle)

Hotel Vellir, Reykjavik

Hotel Vellir, Reykjavik

Reykjavik

Blue Lagoon

Golden Circle

Walvis spotten-excursie

Jökulsárlón Glacial Lagoon-excursie

Noorderlicht

Jökulsárlón Glacial Lagoon-excursie

Golden Circle

Jökulsárlón Glacial Lagoon-excursie

Hotel Vellir, Reykjavik

Hotel Vellir, Reykjavik

Hotel Vellir, Reykjavik

Gullfoss Waterval (Golden Circle)

Jökulsárlón Glacial Lagoon-excursie

Blue Lagoon

Noorderlicht

Thingvellir Nationaal Park

Golden Circle

Golden Circle

Walvis spotten-excursie

Walvis en dolfijnen spotten-excursie

Diamond Beach (Jökulsárlón Glacial Lagoon-excursie)

Seljalandsfoss waterval

Vik

Sprookjesachtig IJsland

IJsland herbergt een unieke combinatie van natuurspektakel: van dramatische watervallen en natuurlijke thermale baden tot vulkanen. Reykjavik is een unieke stad, de inwoners mogen van de overheid hun huizen in alle kleuren verven, wat een ontzettend vrolijk straatbeeld oplevert. Wie graag fotografeert, heeft IJsland vast al op de bucketlist staan.

Tijdens deze trip heb je de mogelijkheid om veel highlights van de IJslandse natuur te zien. Bij alle aanbiedingen zit de unieke Noorderlicht tour en de welbekende Golden Circle-excursie inbegrepen. Daarnaast kan je optioneel kiezen voor een aanbieding met een ontspannende Blue Lagoon-excursie, een fantastische Walvis spotten- excursie of de avontuurlijke Jökulsárlón Glacial Lagoon-excursie. Tijdens alle excursies vertellen Engelstalige locals boeiende achtergrondverhalen. Kijk snel in de reisdetails of klik op één van de links voor meer informatie!

Aan de rand van het schattige Reykjavik, in Hafnarfjördur, ligt je uitvalsbasis deze reis. Hotel Vellir ligt tussen bergen, meren en vlakbij de zee, terwijl het centrum maar een kwartiertje rijden is. Vlak voor het hotel stopt een bus met rechtstreekse verbindingen naar de hoofdstad. Daar liggen talloze knusse cafés en charmante straten.

Goed om te weten

Het startpunt van alle excursies is BSI bussation in Reykjavik. Vanaf Hotel Vellir kun je de bus of taxi richting het centrum van Reykjavik nemen (een kort ritje van ca 15 min). De Walvis spotten-excursie vertrekt vanuit de oude haven nabij het kantoor van Elding Adventure at Sea.

Houd er rekening mee dat er niet gegarandeerd kan worden dat je het Noorderlicht tijdens deze reis zult zien aangezien dit een natuur-fenomeen is.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.

Wat is een aanbetaling?

Uw niet-terugvorderbare aanbetaling aan Secret Escapes verzekert u van uw reis, waarna u later – maar wel voor uw vertrek – de rest van het bedrag direct aan de reisaanbieder overmaakt, zoals in de aanbieding is gecommuniceerd.

We hebben aanbiedingen die alleen op aanbetaling geboekt kunnen worden, zodat we onze leden toegang kunnen geven tot nog meer geweldige reizen, en omdat we weten dat het plannen en betalen van een reis even kan duren.

Zie voor meer informatie, onze FAQ pagina.