IH Hotels Agrigento Kaos Resort

Agrigento, Sicilië, Italië

Superior kamer

Omgeven door olijf- en citrusbomen

De zachte wind streelt je gezicht, de zon verwarmt je huid en af en toe hoor je een krekel tjirpen. Hier in Agrigento bevind je je op het wonderlijke Sicilië. Dit diverse eiland ligt in de Middellandse Zee en is, hoewel autonoom, een onderdeel van Italië. Laat je verrassen door de geelgouden stranden, het diverse binnenland en de turquoise wateren.

Hotel Kaos is een adellijke villa op een klein stukje paradijs, omringd door olijf- en citrusbomen. Het hotel ligt op een heuvel waardoor je uitkijkt over de Middellandse Zee en kun je ‘s avonds dus heerlijk genieten van de mooiste zonsondergangen. Jouw verblijf bevindt zich op een rustig deel van het eiland, zodat je ongestoord kunt relaxen en bijkomen.

Goed om te weten

Van 02/06 tot 29/09 dienje bij de accommodatie een Club Card te kopen. De kosten bedragen 6€ per persoon, per dag (volwassenen en kinderen vanaf 4 jaar)

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.