Noorderlicht, watervallen & spuwende geisers

Hafnarfjördur (vlak bij Reykjavik), IJsland: Norðurey Hotel Reykjavik Road

Uniek

Alleen bij ons te boeken

Inclusief vluchten Inclusief vluchten

De perfecte vakantie.

Seljalandsfoss, South Coast Classic

Nordurey Hotel Reykjavik Road

Nordurey Hotel Reykjavik Road

Nordurey Hotel Reykjavik Road

Nordurey Hotel Reykjavik Road

Noorderlicht

Reykjavik

Reykjavik

Stokkur Geysir, Golden Circle

Gulfoss, Golden Circle

Blue Lagoon

Whale watching

South Coast Classic

South Coast Classic

Ontdek de hoogtepunten van IJsland

IJsland is de perfecte bestemming voor als je een unieke reis wilt maken. Je komt hier natuurwonder na natuurwonder tegen waardoor het even lijkt of je op een andere wereld bent. De reis begint met een vlucht naar dit bijzondere land en je overnacht in de buurt van Reykjavik in hotel Norðurey Reykjavik Road. Afhankelijk van hoeveel nachten je verblijft, kun je kiezen welke excursies je wilt doen om in een korte tijd zoveel mogelijk te ontdekken. Bij elke aanbieding doe je in elk geval een noorderlicht- en de Golden Circle excursie. Bekijk hieronder de andere excursies en droom alvast weg naar een land hier ver vandaan.

Excursies:
Noorderlicht excursie
Ga op zoek naar hét natuurspektakel van IJsland. In het donker trek je eropuit om een glimp op te vangen van het bijzondere noorderlicht. Soms slechts een kleine flits, soms een hele show, en zelfs als Moeder Natuur je in de steek laat blijft de sterrenhemel onvergetelijk!

Golden Circle excursie
Tijdens deze dagexcursie begin je in het nationale park Thingvellir: dit gebied ligt in een kloof die is ontstaan door de tektonische platen van de continenten Eurazië en Noord-Amerika waarvan de scheidingslijn door IJsland loopt. Je vind hier de Geysers, natuurlijk warmwaterbronnen, die elke vijf minuten water spuwen en de machtige waterval Gullfoss.

Optionele excursies:
Blue Lagoon excursie
Ontspannen in de Blue Lagoon. Het blauwe, soms groene water is geothermisch verwarmd zeewater en bestaat uit silica, algen en mineralen. Vergeet geen masker te nemen en een drankje te drinken. Boek snel de excursie (let op: exclusief entreegelden, incl. transfers) en zie het met je eigen ogen. Let op: wij raden aan om je entreeticket vooraf te boeken. Op locatie is het erg druk en vaak voor die dag al uitverkocht.

Whale watching
Bevaar de ruige oceaan en ga op zoek naar walvissen! Tijdens deze avontuurlijke boottocht spot je niet alleen nog veel meer andere vissen, maar heb je ook een magisch uitzicht op de kust van IJsland.

South Coast Classic excursie
Tijdens deze dagexcursie reis je naar de zuidkust van IJsland. Hier vind je spectaculaire watervallen, imposante canyons en uitgestrekte stranden met vulkanisch zand.

Goed om te weten
Houd er rekening mee dat het Noorderlicht een natuurfenomeen is en hierdoor niet gegarandeerd kan worden dat het tijdens de reis te zien zal zijn. De Walvis spotten-excursie vertrekt vanuit de oude haven nabij het kantoor van Elding Adventure at Sea. Vanaf het hotel kun je de taxi richting het opstappunt nemen. Voor de Golden Circle, South Coast, Blue Lagoon en Noorderlicht excursies word je opgehaald bij het hotel. Vergeet je oortjes niet mee te nemen voor de audio tours bij de Noorderlicht, Golden Circle en South Coast excursies.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.