Hyatt Regency Creek Heights

Dubai, Verenigde Arabische Emiraten

Deluxe kamer / Club Deluxe kamer

Spectaculair uitzicht over fascinerend Dubai

Hyatt Regency Creek Heights is een ongekend luxe resort op de grens van het hypermoderne, levendige Dubai en het charmante, oude gedeelte van de stad. Het is een architectonisch hoogstandje dat indrukwekkende uitzichten biedt op zowel de skyline van de stad als het glinsterende water van Dubai Creek. In deze moderne oase vol pracht en praal trek je een baantje onder de zon, relax je in het wellnesscentrum en laat je je door het gastvrije personeel informeren over het fascinerende Dubai.

Hier kijk je je ogen uit. Futuristische nieuwbouw, chique winkelcentra en deftige restaurants worden omringd door weidse woestijnen en paradijselijke stranden. Moderne tijden en eeuwenoude Arabische geschiedenis komen op bijna surrealistische wijze samen op deze wonderlijke plek.

Highlights

  • Genieten van het uitzicht op de skyline van het fascinerende en overweldigende Dubai
  • De pracht van de woestijnen rondom de stad bewonderen
  • Profiteren van de luxe, service en gastvrijheid van dit spectaculaire hotel

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.