Hotel Villa Ruimzicht

Doetinchem, Gelderland, Nederland

Hotel Villa Ruimzicht

Romance kamer

Romance kamer

Romance kamer

Romance kamer

Lifestyle kamer

Kasteel Slangenburg

Uniek verblijf in historisch pand in Doetinchem

Op zoek naar comfort en schoonheid in een omgeving waar je helemaal tot rust kunt komen? Ga voor Villa Ruimzicht, een tot hotel gerenoveerd internaat in Doetinchem, in een mooi stadspark met monumentale bomen. Villa Ruimzicht werd in 2007 gerenoveerd tot een eigentijds viersterrenhotel met 42 ruime hotelkamers, restaurants, een kookstudio en een veranda met loungeterras: modieus, centraal gesitueerd en met een historisch karakter.

In de omgeving van het hotel valt heel wat te beleven. Maar 10 minuten van het hotel ligt het Wellnesscenter Palestra Sauna & Beauty met sauna, warmwaterbronnen, beautycenter en een zwembad (toegang tegen vergoeding). Je kunt daarnaast in de binnenstad van Doetinchem heerlijk winkelen en afsluiten met een avondje naar de bioscoop of naar de Amphion schouwburg. Villa Ruimzicht beschikt over een goed restaurant waar elke maaltijd een culinair hoogtepunt is en je kunt genieten van creatieve en toegankelijke gerechten met vooral veel lokale producten.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.