Hotel Saccardi & Spa

Sommacampagna, Verona, Italië

Tweepersoonskamer

Ontspannen in uitnodigend Italië

Het Hotel Saccardi & Spa is zo’n plek die je omarmt. Even helemaal weg van de drukke omgeving en ondergedompeld in een wereld van ontspanning. Dit inrichting van dit viersterrenhotel is ingestoken op klassiekers uit het design van de twintigste eeuw. Een feest van herkenning dus, met de armstoel ontworpen door Le Corbusier en de beroemde Barcelona-stoel van Mies van der Rohe. Stijlvol is ook de combinatie met veel oudere vazen en andere traditioneel Italiaanse elementen.

Elke dag kun je vanuit het hotel gebruik maken van een transfer naar Verona, één van de bijzonderste steden van Noord-Italië. Deze eeuwenoude stad heeft één van de best bewaarde amfitheaters in de wereld. Wat ooit begon als een arena voor gladiatorengevechten, is nu nog steeds een vast adres voor vermaak - zij het gelukkig minder bloederig. Bands en artiesten als Paul McCartney, Rod Stewart en Radiohead traden op in het unieke gebouw, dat voltooid werd in het jaar 30.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.