Hotel Roxy Plaza

Verona, Veneto, Italië

Superior kamer

Luxe in de Italiaanse natuur

In de groene heuvels, net buiten de muren van een middeleeuws kasteel in het Italiaanse stadje Soave, bevindt zich viersterrenhotel Roxy Plaza. Dit elegante hotel biedt een romantisch verblijf in het hart van een idyllische omgeving met een sprookjesachtige charme.

Na het uitgebreide Italiaanse ontbijtbuffet in de sfeervolle en lichte ontbijtzaal is het de hoogste tijd om de prachtige wijnregio te gaan verkennen. Wandel langs oude wijngaarden en vestingmuren, om met eigen ogen te zien waar de meest gewilde Italiaanse wijnen vandaan komen. Echte wijnliefhebbers zullen blij zijn om te horen dat er diverse wijntours en wijnproeverijen georganiseerd worden in de regio. Voor kunst en cultuur bezoek je de nabijgelegen steden Verona en Vincenza, waar je ook op culinair gebied niets te kort zult komen.

Highlights

  • Wandelen door de prachtige heuvels, langs wijngaarden en imposante kasteelmuren
  • Genieten van een luxe kamer met een marmeren badkamer en parketvloer
  • Op wijntour gaan en kennismaken met de allerbeste wijnen in de regio

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.