Hotel Pullman Jumeirah Lake Towers

Dubai, Verenigde Arabische Emiraten

Pullman Dubai Jumeirah Lakes Towers

Pullman Dubai Jumeirah Lakes Towers

Deluxe kamer

Dubai

Dubai

Executive kamer

Executive kamer

Overnachten in luxe hotel in hartje Dubai vlak bij de jachthaven

Pullman Jumeirah Lake Towers is een modern hotel, gelegen in het centrale Jumeirah Lake Towers district in Dubai. Het hotel biedt luxe kamers, drie restaurants, een rooftop bar, een zwembad en een spa & fitness ruimte.

Dubai maakt deel uit van de Verenigde Arabische Emiraten en is een bijzondere vakantiebestemming. Het grootste deel van het land bestaat uit zandwoestijn, wat in groot contrast staat met de hypermoderne architectuur, enorme shopping centra en luxe hotels. Hierdoor zijn er veel verschillende dingen te zien en te beleven in Dubai. Cross over de woestijn met een 4x4, slenter over de kleurrijke markten of relax op een van de zandstranden. Bewonder bizarre architectonische hoogstandjes en shop in de enorme winkelcentra.

Perfect voor
Strand City trip Hotel Lange vlucht Bezienswaardigheden Winterzon

Highlights

  • Maak een boottocht door het centrum in de Dubai Creek
  • Beklim de 828 meter hoge wolkenkrabber Burj Kalifa
  • Bewonder de Dubai Fountain-show tijdens zonsondergang

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.