Hotel Pulitzer

Rome, Italië

Hotel Pulitzer Rome

Piazza del Popolo

Superior kamer

Forum Romanum

Hotel Pulitzer Rome

Hotel Pulitzer Rome

Hotel Pulitzer Rome

Trevi Fontijn

Hotel Pulitzer Rome

Hotel Pulitzer Rome

Rome

Jacuzzi

Italiaanse allure in Rome in een post-modern hotel met panoramisch dakterras met jacuzzi, incl. ontbijt & welkomstdrankje

Tegenover de klassieke schoonheid van het oude Rome spiegelt Pulitzer Hotel Roma. Het designhotel combineert de allure van de jaren zeventig met frisse groene accenten, voorzien van Italiaanse flair. Een unieke, strakke inrichting die ervoor zorgt dat je jezelf direct thuis voelt in de romantische hoofdstad van Italië. Het interieur van de comfortabele kamer is opgebouwd uit natuurlijke materialen. De badkamer is geïnspireerd door het New York van de jaren twintig. De bijzondere vormgeving maakt het ook aangenaam lunchen of dineren in de knusse nissen van het Paparazzi restaurant. Op de menukaart vind je lokale en nationale gerechten uit de Italiaanse keuken.

Wat het viersterrenhotel ook origineel maakt, is de jacuzzi met uitzicht over de stad (geopend van maart t/m november). In de fitnessruimte op de begane grond kun je op elk moment van de dag of de nacht uitleven. Hier is 24 uur per dag gediplomeerde begeleiding aanwezig. Geniet 's avonds na van alle indrukken die je in de stad hebt opgedaan in de Garden Bar, tussen het groen bij kaarslicht en met een cocktail in je hand.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.