Hotel Prince de Condé

Parijs, Frankrijk

Superior kamer

Pont des Arts

Parijs

Hotel Prince de Condé

Hotel Prince de Condé

Hotel Prince de Condé

Hotel Prince de Condé

Ontbijtruimte

Superior kamer

Superior kamer

Superior kamer

Superior kamer

Superior kamer

Jardin des Tuileries

Place Saint-Sulpice

Jardin des Tuileries

Jardin des Tuileries

Charmante boetiekhotel in het 6e arrondissement. Het unieke 18e-eeuwse behang, de ontbijtkelder en de lobby ademen de warme Parijse sfeer uit, incl. ontbijt, fles wijn & boottocht

Schilderachtig en Parijs: deze woorden zijn in de loop van de (kunst)historie haast synoniem geworden. Ze vormen in ieder geval de pijlers van het charmante boetiekhotel Prince de Conde in het 6e arrondissement. Het houten parket en het unieke 18e-eeuwse behang ademen een warme sfeer uit. De kamers zijn voor Parijse begrepen ruim en de historie vind je terug in de ontbijtkelder en de aangename lobby.

Tussen het hotel en de Notre Dame schuilt slechts een korte wandeling langs de Seine. In de zijstraatjes zie je 'en passant' vele gezellige barretjes, bistro's en restaurants. Steek de befaamde brug Pont des Arts over en je bent bij het Louvre of je kiest voor een picknick in het nabijgelegen Jardin de Luxembourg.

Goed om te weten

Houd er rekening mee dat de boottocht over de Seine uitsluitend kan plaatsvinden bij geschikte weersomstandigheden.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.