Hotel Otto

Berlijn, Duitsland

Berlijn

Berlijn

Comfort kamer

Comfort kamer

Standaardkamer

Hotel Otto

Hotelrestaurant

Hotelrestaurant

Berlijn

Berlijn

Verblijf in Berlijn op afstand van de Kurfürstendamm, incl. ontbijt en namiddagsnacks en drankjes

Hotel Otto, dat zich op slechts enkele minuten lopen van de geliefde Kurfürstendamm bevindt, staat met haar trendy inslag en uitstekende service bekend als een van de meest geliefde stadshotels van Berlijn. In hotel Otto begint je dag met een zeer uitgebreid Duits ontbijt.

Na het ontbijt wandel je in alle rust naar de 3,5 kilometer lange Kurfürstendamm, die met haar vele theaters, luxe boetiekjes en goede restaurants behoort tot een van de absolute trekpleisters van de stad. Onder het genot van een heerlijke “Kaffee” to go, bezoek je er het beroemde warenhuis KaDeWe of het prachtige Theater des Westens.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.