Hotel Occidental Granada

Granada, Spanje

Tweepersoonskamer met uitzicht op de bergen

Tweepersoonskamer

Ontdek de schitterende stad Granada te ontdekken vanuit een modern hotel, incl. ontbijt, fles cava, late check-uit & meer

Vlakbij het historische hart van de Zuid-Spaanse stad Granada ligt Occidental Granada. Dit hotel heeft een eigentijdse uitstraling met zijn hip ingerichte lobby, bar en restaurant, waar heerlijke streekgerechten worden geserveerd. De kamers zijn ruim met een comfortabel bed, een flatscreen-tv en airconditioning. Het vriendelijke receptiepersoneel helpt je graag met het boeken van allerhande tickets.

Barcelona en Madrid mogen dan de bekendere steden van Spanje zijn, de streek Andalusië heeft eveneens een hoop parels van steden. Een daarvan is Granada, bekend van het enorme middeleeuwse bouwwerk het Alhambra. Daarnaast zijn er genoeg andere bezienswaardigheden in deze stad, waar de oosterse en moorse invloeden nog duidelijk te zien zijn. En je kunt er natuurlijk genieten van goede Spaanse wijnen en dito tapas.

Highlights

  • De absolute must-see van Granada bezoeken: het Alhambra, een paleis uit de middeleeuwen
  • Genieten van streekgerechten en tapas en een Spaanse wijntje of biertjes in de hotelbar
  • Een authentieke flamencoshow bijwonen, geboekt bij de receptie van het Occidental Granada

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.