Hotel NH Collection Venezia Palazzo Barocci

Venetië, Italië

Junior suite

Junior suite

Superior kamer

Premium kamer

Overnachten in stijl: Venetië

Gondels, de Brug der Zuchten, het Dogepaleis en het San Marcoplein: tijdens je verblijf in hotel NH Collection Venezia Palazzo Barocci trekken alle Venetiaanse hoogtepunten in rap tempo aan je voorbij. Wees welkom in een stijlvol luxehotel waar je in slaap kan vallen met uitzicht over weelderige stadspaleizen en jezelf ook binnenshuis omringt met de grandeur van deze indrukwekkende stad.

NH Collection Venezia Palazzo Barocci is recent gerenoveerd en heeft stijlvolle kamers die van alle moderne gemakken zijn voorzien. Word ’s ochtends lekker wakker onder de regendouche en begin de dag met een rondje langs het uitgebreide ontbijtbuffet, want Venetië heeft een hoop voor je in petto.

Dankzij de grandioze ligging, namelijk pal aan het Grand Canal en temidden van alle beroemde trekpleisters, is het de perfecte uitvalsbasis om de stad te verkennen. Vanaf het hotel heb je uitzicht over de Rialtobrug en binnen 10 minuten sta je op het beroemde San Marcoplein. Bovendien bevindt de ingang van het hotel zich op slechts vijf passen van Vaporetto-station Sant Angelo, waarmee je snel en eenvoudig naar andere delen van de stad kan reizen.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.