Hotel Monte Cenci

Rome, Italië

Superior kamer

Superior kamer

Deluxe kamer

Deluxe kamer

Deluxe kamer

Stijlvol 4*-boetiekhotel in hartje Rome

Rome - inspiratie voor dichters en kunstenaars en lievelingsstad van cultuurliefhebbers. In de prachtige Italiaanse hoofdstad ben je niet snel uitgekeken. In het hart van het prachtige centrum van deze stad ligt het nieuwe hotel Monte Cenci. Dit viersterrenhotel biedt je stijlvolle kamers met parketvloer, wifi, een televisie en een sfeervolle badkamer.

Vanuit hotel Monte Cenci loop je in tien minuten naar het Pantheon en Piazza Navona en in slechts drie minuten sta je voor de Grote Synagoge van Rome. Vlakbij het hotel stap je in tramlijn 8, die je naar andere culturele hoogtepunten brengt. Rondom het hotel liggen vele restaurants.

Perfect voor
Boetiekhotel Winkelen Bezienswaardigheden City trip Europa

Highlights

  • Wandel naar het Pantheon, Piazza Navona en de Grote Synagoge
  • Beleef de authentieke cultuur en historie van het oude Rome
  • Bezoek het park Villa Borghese vol paviljoenen en vijvers

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.