Hotel Monsieur

Parijs, Frankrijk

Deluxe kamer

Parijs

Hôtel Monsieur

Hôtel Monsieur

Hôtel Monsieur

Hôtel Monsieur

Hôtel Monsieur

Hôtel Monsieur

Hôtel Monsieur

Wellnessruimte van het hotel

Massageruimte

Hôtel Monsieur

Deluxe kamer

Fitnessruimte van het hotel

Ontbijtruimte

Ontbijt in het hotel

Ontbijt in het hotel

Hôtel Monsieur

Deluxe kamer

Deluxe kamer

Hôtel Monsieur

Wellnessruimte van het hotel

Notre Dame

Louvre

Opéra Garnier

Parijs

Geniet van la vie en rose in Parijs vanuit een stijlvol hotel in het 8e arrondissement met wellnessfaciliteiten, fitnessruimte & restaurant, incl. ontbijt, toegang tot hamam, welkomstgeschenk & meer

Wie wil dat niet, Parijs als tweede thuis? Hotel Monsieur heet haar gasten van harte welkom in een stijlvolle pied-a-terre. Met slechts negen hotelkamers en twee suites is de service hier altijd persoonlijk en gastvrij. Discreet van buiten, luxe en ruim van binnen, ontworpen en ingericht door architect Vincent Bastie. Hij creëerde een droom in stijlvol grijs, met mooie kleuraccenten, zoals het hoort in dé modestad.

Dit intieme viersterrenhotel heeft een zeer compleet aanbod aan fitness en wellness, met een eigen stoomkamer en een serene wellnessruimte met hamam. Het hotel bevindt zich op enkele minuten lopen van Boulevard Haussmann en Opéra Garnier, bekend van The Phantom of The Opera. Je bent hier in het hart van het 8e arrondissement, de wijk van de Champs Elysées. Omringd door theaters, musea en elegante boetiekjes. Hier vind je de befaamde warenhuizen Lafayette en Printemps en het reuzenrad op de Place Vendôme. Ga delicatessen proeven op de Place de la Madeleine of bewonder oude meesters in Musée Jacquemart-André. Dichtbij zijn de mooie kerkjes Saint Augustin en Madeleine, het is ook heerlijk mensen kijken rondom de vijver van het gezellige Parc Monceau.

De metroverbindingen zijn prima: je bent zo bij het Quartier Latin, kunt oostwaarts voor de wijken rondom Bastille, of noordwaarts richting het hippe So-Pi (South Pigalle!) of Montmartre. Parijs aan je voeten, vanuit een heerlijk hotel.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.