Hotel Maison Rouge

Straatsburg, Frankrijk

Privilege kamer

Superior kamer

Superior kamer

Suite

Suite

Klassieke luxe in Straatsburg

In het hart van een van Europa's belangrijkste steden ligt een klassieke parel. Het statige Maison Rouge straalt een en al geschiedenis uit. Een aangename bijkomstigheid is de pure rust die in het hotel heerst, terwijl het toch op loopafstand van alle geliefde bezienswaardigheden in het oude centrum van de stad ligt. Stap na het continentale petit-déjeuner de deur uit en loop direct het historische stadscentrum in. Of neem op enkele passen van het hotel de tram en beleef ook het zakelijke karakter van Straatsburg, het Europees Parlement of de hoog aangeschreven Universiteit van Straatsburg.

Hoewel het chique interieur van kandelaars, kroonluchters en sierlijk omlijste spiegels het statige verleden van Maison Rouge benadrukt, is het hotel vandaag de dag volledig aangepast aan de hoogste, moderne standaarden. Zo is het geluiddicht geïsoleerd en zorgt de airconditioning het hele jaar door voor aangename temperaturen. Het zijn zulke details die Maison Rouge een uniek karakter geven.

Highlights

  • Als een koning of koningin slapen in een statig, klassiek hotel uit 1927
  • In enkele minuten het oude stadscentrum binnen wandelen en de oude Notre-Dame bezoeken
  • Ontbijten tegenover Zübers panoramische schilderij dat een volledige wand in de eetzaal in beslag neemt

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.