Hotel Les Jardins du Luxembourg

Parijs, Frankrijk

Hotel Les Jardins du Luxembourg

Hotel Les Jardins du Luxembourg

Hotel Les Jardins du Luxembourg

Hotel Les Jardins du Luxembourg

Hotel Les Jardins du Luxembourg

Classic kamer

Classic kamer

Classic kamer

Parijs

Parijs

Parijs

Parijs

Kunstzinnig boetiekhotel in Quartier Latin

Les Jardins du Luxembourg is vernoemd naar het prachtige park, dat naast dit sfeervolle kunsthotel ligt. Je bevindt je hier in het 5e Arrondissement, in het hart van Quartier Latin. Dit hotel is zo’n geheim adresje dat je net moet kennen: gelegen in een rustige doodlopende straat, die al bestond in de 16e eeuw. Het hotel zelf bevindt zich in een historisch gebouw dat die typische Hausmann-uitstraling heeft: hoge ramen, balkonnetjes met balustrades.

Hotel Les Jardins du Luxembourg is een fijne mix tussen een design- en een boetiekhotel. De sfeer is gemoedelijk en persoonlijk, de sfeer is artistiek en intiem door kunstvoorwerpen, historisch behang en het gebruik van warme stoffen en dessins. Het hotel en het straatje zitten vol verhalen: zo logeerde Sigmund Freud hier graag.

Het 5e arrondissement is het oudste gedeelte van Parijs, dat teruggaat naar de Romeinen: in het nabije Musée de Cluny kun je prachtige Romeinse baden bewonderen. Het is hier heerlijk slenteren, door de sfeervolle straatjes van het Quartier Latin en dichtbij Montmartre. Zoals op de Promenade Plantée, de High-Rise van Parijs.

Perfect voor
Boetiekhotel Romantiek Bezienswaardigheden City trip Winkelen

Highlights

  • Romantisch slenteren door Quartier Latin, langs alle sfeervolle pleinen en restaurants
  • Overnachten in een cocon van design en kunst
  • Zo via de RER de pareltjes van Parijs ontdekken, de halte bevindt zich op een steenworp afstand van de deur van het hotel

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.