Hôtel Le Louis Versailles Chateau MGallery By Sofitel

Versailles, Yvelines, Frankrijk

Deluxe kamer met kingsize-bed

Pont des Arts

Overnachten op loopafstand van Château de Versailles

Versailles ligt in het noorden van Frankrijk, op slechts 20 kilometer van Parijs. De koninklijke stad is vooral beroemd om het spectaculaire kasteel Château de Versailles, maar er is nog veel meer te ontdekken en te beleven. Je kunt er eindeloos ronddwalen door de zigzaggende straatjes van het historische centrum, kleurrijke marktjes bezoeken en de Eiffeltoren is met een kort treinritje te bereiken. Ervaar zelf de grandeur van Versailles en laat je betoveren door de imposante bouwwerken en de rijke Franse keuken.

Na een dag sightseeing word je met een warm welkom onthaald in het historische Hotel Le Louis Versailles Chateau. Met vele moderne designelementen behoudt het hotel de historische glans, maar neemt je tegelijkertijd ook mee naar de 21ste eeuw. Je overnacht in een luxe kamer met balkon en wordt gewekt met een heerlijk ontbijt. Er is een hamam om te ontspannen en een bijzonder restaurant. 

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.