Hotel Jagdschloss Kranichstein

Darmstadt, Duitsland

Hotel Jagdschloss Kranichstein

Classic kamer

Classic kamer

Hotel Jagdschloss Kranichstein

Luxueus verblijf in jachtslot

Op slechts een half uurtje rijden van het drukke, mondaine Frankfurt vind je een rustige idylle waar de tijd even lijkt stil te staan. Hier in de bosrijke omgeving van Darmstadt ligt het eeuwenoude jachtslot Kranichstein. Vroeger was dit vorstelijke verblijf het beginpunt van de jacht voor de lokale adel, nu is dit de ultieme plek om even de dagelijkse sleur even te ontvluchten.

Het slot ligt namelijk midden in een tot het hotel behorend park van meer dan vier hectare groot. Het geraas van de stad is hier ver weg. Dit is meer de plek voor romantische wandelingen in de avondzon. Hier hoef je geen jacht meer te maken op je eigen eten. In restaurant Kavaliersbau worden verse regionale en internationale gerechten voor je bereid.

Heb je zin verder de geschiedenis in te duiken? Op een steenworp afstand van het hotel bevindt zich het Werelderfgoed Messelgroeve, geroemd om de bijzonder goed bewaard gebleven fossielen. Er worden nog regelmatig fossielen ontdekt, dus wie weet heb je geluk en ontdek je een nieuwe soort.

Highlights

  • Romantische avondwandeling maken in het park rondom het jachtslot 
  • Wakker worden en genieten van het uitzicht op het park of bos 
  • Fossielen ontdekken in het Werelderfgoed Messelgroeve

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.