Wellnessverblijf in IJsland met Noorderlicht, Secret Lagoon & meer

Reykjavik, IJsland: Hotel Island

Inclusief vluchten Inclusief vluchten

De perfecte vakantie.

Noorderlicht

Dolfijnen tijdens walvis spotten tour

Hótel Ísland, Reykjavik

Hótel Ísland, Reykjavik

Hótel Ísland, Reykjavik

Hótel Ísland, Reykjavik

Reykjavik

Gullfoss (Golden Circle/Game of Thrones tour)

Geysir (Golden Circle Tour)

Thingvellir National Park (Golden Circle/Game of Thrones tour)

Secret Lagoon

Blue Lagoon

Walvis spotten tour

Noorderlicht

Geysir (Golden Circle Tour)

Gullfoss (Golden Circle Tour)

Secret Lagoon

Blue Lagoon

Blue Lagoon

Walvis spotten tour

Thingvellir National Park (Game of Thrones/Golden Circle Tour)

Bewonder het Noorderlicht en geniet van luxueuze wellness

Het centrum van Reykjavik heeft veel te bieden voor de liefhebbers van uitstekend eten, leuke winkelstraten, mooie architectuur en uiteraard van hippe koffiezaken. Liefhebbers van Britpop kunnen hun hart ophalen in (letterlijke betekenis ‘koffiezaak’) Kaffibarinn, een pub en koffiezaak die voorheen gedeeltelijk in handen was van Blur zanger Damon Albarn.

Hótel Ísland is de perfecte uitvalsbasis gedurende jouw verblijf. Het hotel is een vlakbij het centrum van Reykjavik en biedt een rustgevende sfeer na een dag vol tripjes. Het bistro restaurant biedt elke dag lokale producten aan, beginnend met een heerlijk ontbijt buffet, terwijl het hotels luxe 'Nordic Light' spa een goed excuus biedt om volledig te ontspannen. Leun achterover in de sauna, duik in het bubbelbad en dobber uw zorgen weg in het ontspanningszwembad.

Je hebt alle kans om een paar dingen uit die bucketlist te tikken - inclusief natuurlijk het ongrijpbare Noorderlicht. Je kan ook genieten van een Golden Circle en Secret Lagoon-excursie om de adembenemende landschappen van IJsland in al hun glorie te ontdekken - inclusief Geyser, Gullfoss-waterval en Thingvellir National Park - evenals dompelen in het thermale water van een van de verschillende hotspots van Secret Lagoon.

Afhankelijk van hoeveel nachten je verblijft, kun je kiezen welke extra excursies je wilt doen om in een korte tijd zoveel mogelijk te ontdekken. Ontdek ze hieronder en kijk uit naar een droomreis in IJsland.

Noorderlicht excursie

Ga op zoek naar hét natuurspektakel van IJsland. In het donker trek je eropuit om een glimp op te vangen van het bijzondere noorderlicht. Soms slechts een kleine flits, soms een hele show, en zelfs als Moeder Natuur je in de steek laat blijft de sterrenhemel onvergetelijk!

Blue Lagoon excursie

Ontspannen in de Blue Lagoon. Het blauwe, soms groene water is geothermisch verwarmd zeewater en bestaat uit silica, algen en mineralen. Vergeet geen masker te nemen en een drankje te drinken. Boek snel de excursie (let op: exclusief entreegelden, incl. transfers) en zie het met je eigen ogen. Let op: wij raden aan om je entreeticket vooraf te boeken. Op locatie is het erg druk en vaak voor die dag al uitverkocht.

Golden Circle & Secret Lagoon excursie
Tijdens deze dagexcursie begin je in het nationale park Thingvellir: dit gebied ligt in een kloof die is ontstaan door de verschoven tektonische platen van de continenten Eurazië en Noord-Amerika waarvan de scheidingslijn door IJsland loopt. Je vind hier de Geysers en natuurlijke warmwaterbronnen die elke vijf minuten water spuwen en de machtige waterval Gullfoss.

Walvis & dolfijnen spotten cruise
Bevaar de ruige oceaan en ga op zoek naar walvissen! Tijdens deze avontuurlijke boottocht spot je niet alleen nog veel meer andere vissen, maar heb je ook een magisch uitzicht op de kust van IJsland.

Goed om te weten
Houd er rekening mee dat het Noorderlicht een natuurfenomeen is en hierdoor niet gegarandeerd kan worden dat het tijdens de reis te zien zal zijn. De Walvis spotten-excursie vertrekt vanuit de oude haven nabij het kantoor van Elding Adventure at Sea. Vanaf het hotel kun je de taxi richting het opstappunt nemen. Voor de Golden Circle, Blue Lagoon en Noorderlicht excursies word je opgehaald bij het hotel. Vergeet je oortjes niet mee te nemen voor de audio tours bij de Noorderlicht en Golden Circle excursies.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.