Hotel Home Florence

Florence, Italië

Cyrus kamer

Cyrus kamer

Elegant hotel in het centrum van Florence

Als culturele hoofdstad van de wereld barst Florence van de renaissance: architectuur, historische kunstwerken en beroemde bezienswaardigheden. Maar er is meer te zien dan alleen het standbeeld van David, de Duomo en de Ponte Vecchio - hoewel deze drie natuurlijk zeer indrukwekkend zijn. De straten zoemen van de jeugdige energie; neem de tijd om de chique winkels te bezoeken, geniet van de Italiaanse sfeer en drink een Campari op het terras terwijl je de voorbijstruinende Italianen bekijkt.

Het ultra-chique Hotel Home Florence is
in het hart van de stad genesteld, aan de rivier de Arno. Het hotel combineert de traditionele elegantie van de stad met moderne accenten. Het witte interieur voelt als een oase nadat je uit de drukke stad de drempel over stapt. Na een vol programma in de stad, van het Uffizi Museum en de majestueuze Basilica di Santa Maria del Fiore, is het heerlijk ontspannen op het dak van het hotel met een spectaculair uitzicht op Florence.

Perfect voor
Bezienswaardigheden Boetiekhotel Romantiek City trip

Highlights

  • Aanschouw de Santa Maria del Fiore, ook wel Duomo genoemd
  • Steek de bekende, historische brug Ponte Vecchio over
  • Bezoek het kunstmuseum Uffizi met werken van Italiaanse schilders

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.