Hotel Friends Düsseldorf Downtown

Düsseldorf, Duitsland

Good friends kamer

Good Friends kamer

Good friends kamer

Good Friends kamer

Good Friends kamer

Boetiekhotel in Düsseldorf

Architectonische hoogstandjes en klassieke oude gebouwen; een verblijf in Düsseldorf vormt een interessante mix van verschillende werelden. Slenteren in de Altstadt of design kleding kopen in de beroemde winkelstraat “de Kö”; het kan hier allemaal. Hotel Friends Düsseldorf beschikt over verschillende themakamers die je verblijf in deze Duitse stad onvergetelijk maken. Waar anders kun je overnachten in een ‘Coco Chanel-kamer’ of in een kamer die ‘Sherlock Holmes’ heet?

Het hotel beschikt naast alternatieve themakamers over een heerlijke lounge, waar een uitgebreid ontbijtbuffet geserveerd wordt, evenals drankjes en snacks in de avond. Uitgebreider lunchen of dineren kan in de talrijke restaurants in de omgeving van het hotel of op 15 minuten loopafstand in de Altstadt. Het hotel bevindt zich op een prima locatie met goede aansluiting op het openbaar vervoer. Düsseldorf heeft toeristen veel te bieden. Het havengebied van de stad staat bekend om haar moderne architectuur en Düsseldorf heeft een historische kern waar de Andreaskirche, het Rathaus en andere historische gebouwen te bewonderen zijn.

Highlights

  • Verken de mooie Altstadt van Düsseldorf
  • Wandel onder de kastanjebomen en populieren van de Königsallee
  • Ga naar een voorstelling in de Deutsche Oper am Rhein

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.