Hotel FRANQ

Antwerpen, België

Hotel Franq

Classic kamer

Classic kamer

Classic kamer

Luxe boetiekhotel in Antwerpen

Zin in een gezellig weekendje weg? Dan is Antwerpen de perfecte keuze. Bewonder de zonsondergang in de haven, duik in het nachtleven en maak een ontspannen wandeling door de charmante, kronkelende straatjes in het centrum. Dat Antwerpen altijd al een belangrijke havenstad is geweest, zie je terug in de recent geopende musea, zoals het MAS of het Red Star Line Museum, die zeker een bezoekje waard zijn.

Je slaapt in een prachtig boetiekhotel op een steenworp afstand van de bekende Onze-Lieve-Vrouwe-Kathedraal. Antwerpen is tevens een walhalla voor de modeliefhebber. Mocht je een leuk vakantiecentje op zak hebben dan is een bezoek aan de Meir - bekende, grote winkelstraat - geen gek idee. En over geld gesproken... het hotel is gevestigd in een voormalig bankgebouw. De naam ‘FRANQ’ komt van de Belgische Franken die hier ooit in de kluizen werden bewaard. Het urban-chique interieur brengt kleur en stijl in het statige pand, een prachtig contrast met de gotische kathedralen om je heen.

Perfect voor
City trip Romantiek Winkelen Bezienswaardigheden

Highlights

  • Laat je verrassen door de chef en bestel het ontdekkingsmenu vol culinaire highlights
  • Huur een fiets bij de receptie en verken op je gemak de binnenstad van Antwerpen
  • Struin langs de vele juwelierszaken in de joodse diamantwijk

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.