Hotel Diva

San Francisco, Verenigde Staten

Deluxe kamer met Queensize-bed

Verleidelijke kamer in het hart van San Francisco

Een perfecte dag in San Francisco begint met de mystieke nevel die de Golden Gate Bridge in een sprookjesachtig daglicht zet, om daarna met een flinke kop koffie in één van de vele koffiebarretjes de mist langzaam plaats te zien maken voor de zon. In een historische kabeltram hobbel je over de steile heuvels en geniet je tegelijkertijd van de prachtig skyline van deze liberale metropool.

Hotel Diva doet haar naam eer aan. Dit eigenzinnige hotel onderscheidt zich in alle aspecten van de massa met haar sexy en kunstzinnige inrichting. De sidewalk of fame bij de entree is een subtiele introductie voor wat je binnen te wachten staat, de perfecte locatie en het aantrekkelijke en tegelijkertijd architectonische interieur is blijkbaar ook de sterren niet onopgemerkt gebleven.

Location is everything volgens Hotel Diva. Zodra je de deur uitloopt is het een verzameling van exclusieve winkels, gerenommeerde kunstgalerieën en eersteklas theaters rond het bekende Union Square. Ook de nieuwste foodtrends kun je op iedere hoek van de straat uitproberen. Het liefst biologisch, want San Francisco is niet alleen hip, maar ook hartstikke groen! Neem de hybride boot naar Alcatraz Island of drink een biologische wijn uit Napa Valley.

Perfect voor
Boetiekhotel Huisdieren welkom Winkelen Bezienswaardigheden Moderne inrichting City trip Gastronomie Lange vlucht

Highlights

  • Onbeperkt trainen in de fitnessruimte die 24 uur per dag geopend is
  • Wakker worden en daarna genieten van een heerlijk kopje koffie in één van de vele hippe koffiebarretjes in de directe omgeving
  • Genieten vanuit de historische kabeltram van het uitzicht op de wereldberoemde Golden Gate Bridge

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.