Hotel Dei Consoli

Rome, Italië

Classic kamer

Superior kamer

Uitzicht op het Sixtijnse Kapel

Een bezoek aan Rome is niet compleet zonder het Vaticaan gezien te hebben. Met een verblijf in Hotel Dei Consoli word je dan ook iedere ochtend begroet met een ongeëvenaard uitzicht op het vaak geroemde Vaticaanstad en de Sint-Pietersbasiliek.

Hotel Dei Consoli, een eenvoudig, maar zeer goed familiehotel uit de jaren 60, biedt ontspanning in het district Prati, één van de beste wijken van de stad. Deze centrale wijk is rijk bezaaid met heerlijke restaurants en inspirerende architectuur. Meer architectonische pracht en praal hoef je overigens niet ver te zoeken: drie verdiepingen met kroonlijsten, marmeren badkamers, beroemde Romeinse zuilen, barokke schilderijen en glas-in-loodramen vormen een smaakvol geheel dat in Rome niet snel te overtreffen is.

Ontbijten op het dakterras met tuin en uitzicht op het Vaticaan is een van de geneugten die je alleen in het Dei Consoli vindt. Na een korte wandeling bevind je je bovendien in het historische hart van de stad, om met eigen ogen de Sixtijnse kapel, de Sint-Pietersbasiliek en werken van beroemde meesters als Michelangelo, Rafaël en Bernini te kunnen aanschouwen.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.